Ζώδια και επαγγέλματα



Ζώδιο
Επάγγελμα
Κριός
Στρατιωτικές ειδικότητες, αστυνομικός, πυροσβέστης, οδηγός ή συνοδός ασθενοφόρου, ακροβάτης, μηχανικός αυτοκινήτων, μηχανολόγος, αθλητές και ότι έχει να κάνει με επαγγέλματα που χρειάζονται γρήγορα αντανακλαστικά ή χρησιμοποιούν εργαλεία, κατασκευές, οδηγός αυτοκινήτων, εργοδηγός, υπεύθυνος μηχανουργείου, χειρούργος.
Ταύρος
Αισθητικός, κομμωτής, καλλιτέχνης, τεχνίτης, ζωγράφος, μουσικός, διακοσμητής, τοπιογράφος, ανθοπώλης, λογιστής, χρηματιστής, οικονομικός διευθυντής, τραπεζίτης, χτίστης, αρχιτέκτονας.
Δίδυμοι
Συνήθως κάνετε δύο δουλειές άνετα και αντλείτε ευχαρίστηση από αυτό. Τηλεφωνητής, γραμματέας, μεσολαβητής, ταχυδρόμος, βιβλιοπώλης και ότι έχει να κάνει με βιβλία και πληροφορία, λογοτέχνης, επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, σύμβουλος, διερμηνέας, εκδότης, δημοσιογράφος, αρθρογράφος, δάσκαλος, οδηγός, ρεσεπσιονίστ.
Καρκίνος
Σας τραβούν τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τέχνη και λογοτεχνία ή ποίηση, αλλά και όσα έχουν να κάνουν με την τροφή, όπως σεφ, catering. Επίσης, νοσηλευτές, φυτοκόμοι, κηπουροί, γεωργοί, μεσίτες, κατασκευαστές ή τεχνίτες σκαφών, φύλαξη παιδιών, παντοπώλης.
Λέων
Θα σας ταίριαζαν όσα έχουν να κάνουν με παιδιά, η πολιτική, διευθυντικές θέσεις, ότι έχει να κάνει με το θέατρο, ιατρική που έχει να κάνει με καρδιολογία ή ασθένειες της σπονδυλικής στήλης, αλλά και να ασχοληθείτε με τα σπορ.
Παρθένος
Παροχή υπηρεσιών, η αστρολογία, προγραμματισμός υπολογιστών, τεχνικός υπολογιστών, γραφολόγος, επαγγελματικός προσανατολισμός, θεραπευτής, ψυχαναλυτής, λογιστής, χημικός, βιβλιοθηκάριος και γενικά κάθε επάγγελμα στο οποίο νιώθετε ότι έχει μια χρησιμότητα και ότι το αναλυτικό, διανοούμενο μυαλό σας και η επιστημονική σας φλέβα μπορούν να εκδηλωθούν.
Ζυγός
Κομμώτρια, υπεύθυνη ή ιδιοκτήτρια γκαλερί, εκτιμητής έργων τέχνης, σχεδιαστής μόδας, μοντέλο, ανθοπώλης, αισθητικός, διπλωμάτης, διακοσμητής, ζωγράφος.
Σκορπιός
Η έρευνα σε κάθε τομέα, ιδιωτικός ντέντεκτιβ, μυστικός αστυνομικός, ανακριτής, αρχαιολόγος, υδραυλικός, ψυχολόγος, εξορρύξη ορυκτών, ανασκαφές, ασφαλιστής, εργολάβος κηδειών, επαγγέλματα που αφορούν στην ανακύκλωση, χειρούργος
Τοξότης
Όσα μπορούν να τον κάνουν να πλαταίνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές του και όσα μπορούν να τον κάνουν να ανεβάσει τον κόσμο σε άλλο επίπεδο επίγνωσης, αλλά και ότι έχει να κάνει με ταξίδια και περιπέτεια. Μερικά από αυτά: κληρικός, φιλόσοφος, πιλότος, νομικός, δικαστής, αξιωματούχος, πολιτικός, ταξιδιωτικός πράκτορας, συγγραφέας, ακαδημαϊκός, εκδότης, κοινωνιολόγος, δάσκαλος, αθλητής.
Αιγόκερως
Διοίκηση επιχειρήσεων, διευθυντής, αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας, κατασκευή ή επισκευή ρολογιών, πολιτική σάτιρα, οδοντίατρος, γεωλόγος, κυβερνητικό στέλεχος, ιστορικός, να φροντίζει ένα αγρόκτημα, σύμβουλος διαχείρισης χρόνου.
Υδροχόος
Αστρολόγος, αστρονόμος, αεροπόρος, ηλεκτρολόγος, εξερευνητής, εφευρέτης, όποιο επάγγελμα χρησιμοποιεί τεχνολογία, πυρηνικός επιστήμονας, πιλότος, οικολογικά επαγγέλματα και ότι έχει να κάνει με επιστήμες.
Ιχθείς
Ποιητής, υποδηματοποιός, εθελοντής σε οποιοδήποτε τομέα, κοινωνικές υπηρεσίες, μέντιουμ (λόγω μεγάλης ψυχικής ευαισθησίας και δεκτικότητας), φωτογράφος, ποιητής, μουσικός, υπνωτιστής, κοινωνικός λειτουργός, ψαράς, σεναριογράφος, μπάρμαν.

Σημείωση: Για την σωστή επιλογή επαγγέλματος δεν αρκεί να κοιτάξετε το ζώδιο σας. Θα πρέπει να γίνει διερεύνηση των οίκων που αφορούν το εισόδημα, την καθημερινή εργασία και την καριέρα, που βρίσκονται οι κυβερνήτες των οίκων αυτών, αλλά επίσης είναι συνάρτηση και άλλων στοιχείων σε κάθε μεμονωμένου χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: