Γενέθλιοι Αριθμοί και τι αποκαλύπτουν


Ο Γενέθλιος Αριθμός σας είναι η ημέρα που γεννηθήκατε. Δηλαδή για την ημερομηνία γέννησης 19 Δεκεμβρίου1990, ο Γενέθλιος αριθμός σας είναι ο 19, ενώ για 10 Ιουνίου 1987 ο γενέθλιος αριθμός σας είναι ο 10. Ο Γενέθλιος αριθμός είναι πολύ σημαντικός αφού μας επηρεάζει ιδιαίτερα από τα 28 έως τα 56 μας χρόνια.

Γέννηση την 1η, στις 10, στις 19 ή στις 28 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Είστε ανεξάρτητοι, πρωτότυποι, θαρραλέοι, πρωτοπόροι, ηγέτες.
1
Είστε καινοτόμος, διατυπώνετε σθεναρά τις ιδέες σας και ξέρετε να δίνετε διαταγές, όμως δεν σας είναι εύκολο να τις δέχεστε. Σε κάθε περίπτωση σας αρέσει να είστε πρώτοι!
10
Είστε πρωτότυποι, φιλόδοξοι, αποφασισμένοι, δραστήριοι, θαραλλέοι. Δεν σας αρέσουν οι λεπτομέρειες. Είστε επιβλητικοί και έχετε θέληση. Προσοχή στο ανεξέλεγκτο εγώ σας και στον φανατισμό που θα μπορούσε να σας διακατέχει.
19
Παλαιότερα ίσως κάνατε κατάχρηση της δύναμής σας και υπήρξατε εγωκεντρικός. Ίσως αντιμετωπίσετε καταστάσεις όπου θα πρέπει να είστε πιο συμπονετικοί και να βοηθάτε τους άλλους να βελτιωθούν. Μάθετε να ζητάτε συμπαράσταση, βοήθεια, κατανόηση και να υποστηρίζετε τα δικαιώματά σας.
28
Είστε αποφασιστικοί και ανεξάρτητοι, όμως συχνά συγκρούεστε με τον εαυτό σας. Οι άλλοι παίζουν δυναμικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σας κάνει να είστε λιγότερο ηγετικοί και θαρραλέοι.

Γέννηση στις 2, στις 11, στις 20 ή στις 29 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Φιλειρηνικοί, καλαίσθητοι, υπέρ της συνεργασίας και της ομαδικότητας, αποφεύγετε να είστε το επίκεντρο.
2
Σας αρέσει η συνεργασία, η ειρήνη και μεσολαβείτε σε καυγάδες με σκοπό να ηρεμήσετε τα πνεύματα. Είστε ευαίσθητοι, καλαίσθητοι και ισορροπημένοι.
11
Έχετε διαίσθηση, είστε ιδεαλιστές και καινοτόμοι. Έχετε μια νευρικότητα που πρέπει να διατηρείτε σε ήπιους τόνους, ώστε να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας.
20
Άνθρωποι με τακτ και κατανόηση, προσαρμόζεστε εύκολα και έχετε μεγάλη διαισθητική ικανότητα και δεκτικότητα.
29
Δεκτικοί, διαισθητικοί, με ισχυρή προσωπικότητα, επιζητάτε την εσωτερική γαλήνη και είστε ονειροπόλοι.

Γέννηση στις 3, στις 12, στις 21 ή στις 30 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Σας χαρακτηρίζουν ο ενθουσιασμός, το κέφι, η φαντασία και ο αυθορμητισμός.
3
Είστε δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, εκφράζεστε ελεύθερα και δημιουργείτε χαρούμενο κλίμα γύρω σας. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με χιούμορ και η τύχη σας ακολουθεί παντού.
12
Η φιλικότητα, αλλά και μια κάποια ατομικότητα σας χαρακτηρίζει, ενώ η δημιουργικότητα είναι πολύ ισχυρό χαρακτηριστικό σας.
21
Σας αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και οι άλλοι απολαμβάνουν την φιλικότητα που εκπέμπετε, ενώ εμπνέονται από τα πλούσια ενδιαφέροντά σας.
30
Η δημιουργικότητά σας είναι χαρακτηριστική, αλλά και η αυτοέκφρασή σας επίσης. Μπορεί να έχετε συγγραφικό, μουσικό ή ζωγραφικό ταλέντο. Οι τέχνες σας εμπνέουν.

Γέννηση στις 4, στις 13, στις 22 ή στις 31 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Ο συστηματικός σχεδιασμός, η πρακτικότητα και η σταθερότητα είναι τα μεγάλα σας ατού.
4
Αυτοπειθαρχημένος, πρακτικός, αξιόπιστος και τακτικός, είστε ικανός για σκληρή δουλειά και σας αρέσουν οι κανόνες και τα γερά θεμέλια.
13
Το μυαλό είναι ακριβές, έχετε ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά πρέπει να μάθετε να δέχεστε τους περιορισμούς και να αποφύγετε την τάση σας για τεμπελιά. Παραδοσιακοί και με πίστη στην οικογένεια, έχετε μεγάλες δόσεις ενέργειας αλλά και δημιουργικότητας.
22
Χαρακτηρίζεστε από μεγάλη διαίσθηση, που σας βοηθά να δημιουργήσετε μεγαλόπνοα σχέδια, από τα οποία θα ωφεληθεί η ανθρωπότητα.
31
Το μυαλό σας δημιουργεί πρωτότυπες ιδέες και είστε ευρηματικοί, ενώ έχετε μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα. Η καλλιτεχνική σας φύση συνδυάζεται αρμονικά με την πρακτικότητα.

Γέννηση στις 5, στις 14 ή στις 23 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Η ανάγκη σας για αλλαγή, περιπέτεια και ποικιλία, μαγνητίζει όσους σας συναναστρέφονται.
5
Επικοινωνιακοί, εύστροφοι, με τάση να ρισκάρετε, με ρητορικές ικανότητες, έξυπνοι, γίνεστε καλοί πωλητές, αλλά και αντισυμβατικοί ενίοτε.
14
Είστε ριψοκίνδυνοι και μερικές φορές μπορεί να αποφεύγετε τις ευθύνες ή να κάνετε καταχρήσεις. Η πρακτικότητα όμως και η ανάγκη σας για ασφάλεια, μπορεί να σας κάνει να πειθαρχήσετε.
23
Ευαίσθητοι, διαισθητικοί, αλλά και εύστροφοι, περιπετειώδεις, με διάθεση για αλλαγές, έχετε ανάγκη να δημιουργείτε και «πιάνετε» τον παλμό των άλλων.

Γέννηση στις 6, στις 15 ή στις 24 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Υπεύθυνοι άνθρωποι, η οικογένεια και το καθήκον παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας. Ρομαντικοί, δημιουργικοί.
6
Η φύση σας είναι καλλιτεχνική και είστε ιδεαλιστές. Αγάπη και ρομαντισμός, συναισθηματισμός και ευαισθησία σας χαρακτηρίζουν. Δημιουργείτε αρμονία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σας αρέσει να τα φροντίζετε. Αγαπάτε τα ζώα.
15
Σας χαρακτηρίζει η ανεξαρτησία ως ένα βαθμό και επίσης η προσαρμοστικότητα. Ενώ σας αρέσει η οικογένεια και ότι αυτή συνεπάγεται, η ταυτόχρονη ανάγκη σας για ελευθερία ίσως να μην γίνεται μερικές φορές κατανοητή από τον/την σύντροφό σας.
24
Ενεργείτε δίκαια και πρακτικά, συνδυάζοντας πρακτικότητα με υπομονή, αλλά και συστηματικότητα με δημιουργικότητα. Η αγάπη για την οικογένεια, η παραδοσιακή σας φύση και η ανάγκη σας για αρμονία, κάνουν το σπίτι το δικό σας καταφύγιο.

Γέννηση στις 7, στις 16 ή στις 25 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Διαίσθηση, παρατηρητικότητα, μυστικισμός, αναλυτικότητα και ανάγκη να φιλοσοφείτε συνθέτουν τον χαρακτήρα σας.
7
Είστε συνεσταλμένοι και οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως μοναχικότητα. Η αναλυτικότητα της σκέψης σας μαζί με τη διαίσθησή σας, σας βοηθά να έχετε μια κατανόηση για τα βαθύτερα ζητήματα της ζωής. Ο σκεπτικισμός και η τελειομανία σας χαρακτηρίζουν.
16
Τελειομανείς και με ενδιαφέρον στα μεταφυσικά θέματα. Ίσως σε κάποια παλαιά σας δέσμευση δεν φανήκατε υπεύθυνος. Όταν ενσωματώσετε στον χαρακτήρα σας  ταπεινοφροσύνη, ανιδιοτέλεια και αγάπη, θα έχετε μεγάλες απολαβές.
25
Ευαίσθητοι και εσωστρεφείς, με αγάπη για την αρμονία, την ισορροπία και την αλλαγή, διορατικοί και με ενδιαφέρον για τα πνευματικά και ψυχικά θέματα.

Γέννηση στις 8, στις 17 ή στις 26 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Αξιόπιστος, ηγετικός, οργανωτικός, δραστήριος, δυναμικός, επιδέξιος στη διαχείριση οικονομικών θεμάτων.
8
Η ορθή σας κρίση σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να ολοκληρώσετε μεγάλα έργα. Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας και απολαμβάνετε τις διοικητικές θέσεις όπου είστε επιτυχημένος και αναγνωρίζεστε μέσα από τα επιτεύγματά σας.
17
Η αποφασιστικότητα και η διαίσθησή σας χρησιμοποιούνται για να προσεγγίσετε καταστάσεις με μεγάλη αποτελεσματικότητα και να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτοαναλύεστε και μερικές φορές αποστασιοποιείστε.
26
Ο συνδυασμός της δυναμικής προσωπικότητας με το πνεύμα συνεργασίας που διέπει τις σχέσεις σας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε μεγαλόπνοα σχέδια. Η ανάγκη σας να φροντίσετε τους άλλους και να συμπαρασταθείτε σας κάνει καλό οικογενειάρχη.

Γέννηση στις 9, στις 18 ή στις 27 του μήνα
Γενέθλιος αριθμός
Συμπονετικοί, με μεγάλη πνευματικότητα, πολυτάλαντοι, διαισθητικοί και καλότυχοι.
9
Ανθρωπιστές, συμπονετικοί, ευαίσθητοι, ιδεαλιστές, οραματιστές και ονειροπόλοι, τρέχετε να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη και νιώθετε ολοκληρωμένοι μέσα από αυτό το πάρε-δώσε με τους άλλους.
18
Ανοιχτόμυαλοι, γενναιόδωροι, με ιδεαλισμό και φαντασία, ηγετικές προσωπικότητες, διαθέτετε πνεύμα συνεργασίας, αλλά και η ανεξαρτησία παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς και πρέπει να την έχετε για να διατηρείτε την προοπτική σας.
27
Ξέρετε πότε πρέπει να συμβιβάζεστε, έχετε διαίσθηση και αναλυτικότητα. Μερικές φορές γίνεστε μυστικοπαθείς, θυσιάζεστε για το γενικό καλό και ασχολείστε με περιβαλλοντικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: