Πως να βρείτε τους Αριθμούς Προσωπικού Έτους, Μήνα και Ημέρας


Ο Αριθμός Προσωπικού Έτους είναι ο προσωπικός αριθμός που χρησιμοποιείται για να προβλέψουμε τις τάσεις οποιασδήποτε χρονιάς και να δούμε σε τι επίπεδο πρόκειται να αλλάξει η ζωή μας και ποιές είναι οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να απολαύσουμε τα δώρα της και να προσέξουμε πιθανούς κινδύνου. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη των αριθμό Πεπρωμένου (το άθροισμα της ημερομηνίας και χρονολογίας γέννησης), ώστε να θυμόμαστε τις τάσεις που επικρατούν στην δική μας ζωή και το πως πρέπει γενικότερα να κινούμαστε, προκειμένου να ακολουθούμε το δικό μας προσωπικό μονοπάτι.

Προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησής μας στον αριθμό της χρονιάς που θέλουμε να δούμε:

Για γέννηση στις 25 Δεκεμβρίου και για πρόβλεψη που αφορά το έτος 2012 οι πράξεις είναι:
2+5 (για αναγωγή της ημέρας σε μονό αριθμό) = 7
1+2 (για αναγωγή του μήνα σε μονό αριθμό) = 3
2+0+1+2 (για αναγωγή του έτους σε μονό αριθμό) = 5

Και βρίσκουμε το άθροισμα όλων: 7 + 3 + 5 = 15 και με αναγωγή το τελικό είναι 1 +5 = 6

Άρα ο αριθμός προσωπικού έτους για το 2012 είναι ο αριθμός 6.

Ο Αριθμός Προσωπικού Μήνα είναι ο προσωπικός αριθμός που χρησιμοποιείται για να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα, σε συνδυασμό με τον αριθμό προσωπικού έτους.

Προσθέτουμε στον αριθμό του προσωπικού έτους (π.χ. το 6 που βρήκαμε προηγουμένως) τον αριθμό του μήνα που μας ενδιαφέρει, κάνοντας πάντα αναγωγή ώστε να προκύψει μονός αριθμός:

Για πρόβλεψη που αφορά τον Απρίλιο του έτους 2012 οι πράξεις είναι:
Προσωπικό έτος 2012 είναι το 6 + 4 (για τον Απρίλιο) = 10 και 1 + 0 = 1

Άρα ο αριθμός προσωπικού μήνα για τον Απρίλιο του 2012 είναι ο αριθμός 1.

Ο Αριθμός Προσωπικής Ημέρας είναι ο προσωπικός αριθμός που χρησιμοποιείται για να προβλέψουμε τις τάσεις της μέρας, σε συνδυασμό με τους αριθμούς προσωπικού έτους, προσωπικού μήνα.

Προσθέτουμε στον αριθμό του προσωπικού μήνα (π.χ. το 1 που βρήκαμε προηγουμένως) τον αριθμό της ημέρας που μας ενδιαφέρει, κάνοντας πάντα αναγωγή ώστε να προκύψει μονός αριθμός:

Για πρόβλεψη που αφορά την 28η Απρίλιου του έτους 2012 οι πράξεις είναι:
Προσωπικός μήνας 1 + 28 = 1 + 2 + 8 = 11 = 1 +1 = 2

Άρα ο αριθμός προσωπικής ημέρας για την 28η Απριλίου του 2012 είναι ο αριθμός 2.

Μια πρόχειρη ερμηνεία για τα όσα βρήκαμε:

Το προσωπικό έτος 6 δηλώνει μια χρονιά, όπου το πιθανότερο σενάριο θα αφορά τις σχέσεις με τον σύντροφό μας, έναν γάμο ή ένα διαζύγιο, αλλά και τις σχέσεις με την οικογένεια και τους γονείς μας. Μην παραμελήσετε καθήκοντα και υπευθυνότητες όσον αφορά σε αυτά τα θέματα, φροντίστε τους ανθρώπους σας, δυναμώστε τους δεσμούς μαζί τους. Θα έχετε την τάση να φροντίζετε ακόμη περισσότερο για τους αγαπημένους σας και τις ανάγκες που θα προκύπτουν γύρω από αυτούς και αυτό θα φανεί ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει το 6 στους προσωπικούς σας αριθμούς. Στον τομέα που αφορά τη δουλειά σας, θα είστε ακόμη περισσότερο εστιασμένοι στα καθήκοντά σας, αλλά θα έχετε την τάση να δείχνετε περισσότερο ζήλο από ότι συνήθως και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να αρνηθείτε νέες αρμοδιότητες. Θυμηθείτε πως χρειάζεται ισορροπία και ιεράρχηση αναγκών, ώστε η βασική σας ανάγκη που θα είναι η οικογένεια, οι σχέσεις και το σπίτι να μην παραμεληθούν.

Ο προσωπικός μήνας 1, δηλώνει πως μέσα στο γενικό μοτίβο του έτους 6, ολοκληρώσατε κάποια πράγματα και εκκρεμότητες τον Μάρτιο (που ήταν μήνας 9) και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε νέα σχέδια, νέες προσπάθειες, νέα ξεκινήματα, που θα πάρουν πιο ξεκάθαρη ακόμη μορφή τον μήνα με αριθμό 2. Σε αυτόν τον μήνα γεννιούνται οι ιδέες, ξεκινάμε να βλέπουμε τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο και νιώθουμε θετική ενέργεια, ανάγκη να δράσουμε, να καινοτομήσουμε, να είμαστε πιο δυναμικοί και εφευρετικοί. Στα πλαίσια του προσωπικού έτους 6, θα μας δοθούν ευκαιρίες για τέτοιου είδους ξεκινήματα στους τομείς που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένειά μας, αλλά και στον τομέα της δουλειάς εφόσον χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Η προσωπική μέρα 2 δείχνει πως θα πρέπει να υιοθετήσετε μια παθητική στάση σήμερα είτε σε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, είτε στη δουλειά. Μην είστε, ούτε πολύ εξωστρεφείς, ούτε πολύ εσωστρεφείς και να ακολουθήσετε περισσότερο, παρά να προσπαθήσετε να επηρεάσετε τα γεγονότα. Έχετε πάντως το νου σας για αναποδιές από συνεργάτες και προσπαθείστε να είστε πιο υπομονετικοί και συγκαταβατικοί. Οι γυναίκες εστιάστε στην θηλυκότητά σας περισσότερο από άλλες ημέρες για να σας φτιάξει το κέφι και περιμένετε το αύριο που θα είναι 3 για να εκφραστείτε με πιο δημιουργικά λόγια που θα διορθώσουν χθεσινές αναποδιές. Οι άνδρες καλό θα είναι να παρατηρούν σήμερα και να βλέπουν και τις δυο πλευρές της κατάστασης, θα φανεί χρήσιμο αύριο (ημέρα 3) που ίσως χρειαστεί να επιδιώξουν λύσεις σε θέματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας 2.