Οι πέντε Βασικοί Αριθμοί στην Αριθμολογία


1. Αριθμός Ψυχής
Είναι το άθροισμα των φωνηέντων του ονοματεπωνύμου.
Αντιπροσωπεύει αυτό που λαχταράμε στα βάθη της ψυχής μας, τον αληθινό μας εαυτό, την επιθυμία της καρδιάς, και επηρεάζει τις βαθιές συμπάθειες και αντιπάθειες, τις κλίσεις, τις εσωτερικές παρορμήσεις, αλλά και τα κίνητρά μας. Αφορά ακόμα και τις αποφάσεις που παίρνουμε για την σταδιοδρομία μας, τις ερωτικές μας σχέσεις ή τις οικογενειακές σχέσεις. Είναι από τους βασικότερους αριθμός όταν θέλουμε να δούμε πόσο ταιριάζουμε με έναν άλλον άνθρωπο και μας ενδιαφέρει η σχέση αυτή να έχει διάρκεια και προοπτική, αφού ο αριθμός αυτός συνδέεται με τις μυστικές μας σκέψεις, επιθυμίες, αλλά και το τι λαχαταράμε να εκφράσουμε. Εάν το συνδέαμε με την αστρολογία, θα ήταν σαν να μελετούσαμε το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας. Μπορεί να είναι Κυρίαρχος ή Καρμικός Αριθμός.

2. Αριθμός Εξωτερικής Εντύπωσης
Είναι το άθροισμα των συμφώνων του ονοματεπωνύμου.
Αντιπροσωπεύει την πρώτη εντύπωση που έχουν οι άλλοι για εμάς, τον εξωτερικό εαυτό και όσα χαρακτηριστικά εμφανίζουμε στην πρώτη επαφή με άλλους ανθρώπους. Δεν χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δούμε εάν ταιριάζουμε με έναν άλλο άνθρωπο, καθώς δίνει επιφανειακά χαρακτηριστικά και αν η σχέση βασίζεται μόνο σε αυτόν τον αριθμό δεν εξασφαλίζεται διάρκεια στην σχέση. Εάν το συνδέαμε με την αστρολογία, θα ήταν σαν να μελετούσαμε το ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος μας. Μπορεί να είναι Κυρίαρχος ή Καρμικός Αριθμός.

3. Αριθμός Προσωπικότητας
Είναι το άθροισμα των φωνηέντων και συμφώνων του ονοματεπωνύμου.
Μια σχέση που βασίζεται σε αυτόν τον αριθμό, θα έχει μεγάλη διάρκεια στη ζωή μας. Εάν το συνδέαμε με την αστρολογία, θα ήταν σαν να μελετούσαμε το ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος μας. Δείχνει τον σκοπό της ζωής μας, πως πρέπει να ζούμε για να είμαστε συντονισμένοι με το κάρμα μας και όσα θέλουμε να εκπληρώσουμε. Ακόμη, έχει σχέση με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ζωή μας για να επιτύχουμε, την πνευματική αποστολή του καθενός μας, τις ιδιότητες και τον τρόπο ζωής που πρέπει να αναπτύξουμε για να είμαστε σε αρμονία με τα θέλω μας. Επηρεάζει την σταδιοδρομία μας και το είδος δουλειάς που μας ταιριάζει σε συνδυασμό με τον Αριθμό Πεπρωμένου. Μπορεί να είναι Κυρίαρχος ή Καρμικός Αριθμός.

4. Αριθμός Πεπρωμένου
Το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας και χρονολογίας της γέννησής μας. Αφορά στα φυσικά χαρίσματα και ταλέντα μας που θα μας επιτρέψουν να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας και δείχνει έμφυτες ικανότητες που μας στηρίζουν στην καριέρα μας. Από αυτόν τον αριθμό φαίνονται και οι πνευματικές απαιτήσεις που υπάρχουν για τον καθένα μας. Σε συνδυασμό με τον Αριθμό Προσωπικότητας, μας δείχνει επαγγελματικές δυνατότητες αλληλένδετες με τον χαρακτήρα, τις δυνατότητές μας και την εκπεφρασμένες ιδιότητές μας. Μπορεί να είναι Κυρίαρχος ή Καρμικός Αριθμός.

5. Αριθμός Ωριμότητας
Το άθροισμα του Αριθμού Προσωπικότητας και του Αριθμού Πεπρωμένου. Αφορά στην κατεύθυνση στο 2ο μισό της ζωής μας, την αληθινή μας υπόσταση καθώς αρχίζουμε να ζούμε αρμονικά με τον εσωτερικό και εξωτερικό εαυτό μας. Σε νεαρές ηλικίες δε αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυνατότητές μας, ενώ κάποιες πλευρές του χαρακτήρα μας υπάρχουν, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι για αυτές και το πόσο σημαντικές είναι στην πορεία της ζωής μας. Έτσι, αυτός ο αριθμός αρχίζει να λειτουργεί πλήρως περίπου από τα 35 και μετά, αφορά τον απώτερο στόχο ζωής και ένα σύνολο από καταστάσεις που μας διαμόρφωσαν. Παίζει μεγάλο ρόλο στις σχέσεις μας, π.χ. σχέση που ο αριθμός ωριμότητας είναι ίδιος με τον αριθμό ψυχής του άλλου ατόμου, είναι πολύ συμβατή και έχει διάρκεια. Ο αριθμός Ωριμότητας μπορεί να είναι ένας Κυρίαρχος ή ένας Καρμικός αριθμός.

Οι 5 παραπάνω αριθμοί μαζί με τον γενέθλιο αριθμό (ημέρα γέννησης) είναι και οι πιο σημαντικοί στην Προσωπική Αριθμολογική ανάλυση.

*Ανατρέξτε στο ΑΡΧΕΙΟ για να βρείτε τους πίνακες με την αντιστοιχεία γραμμάτων και αριθμών για να υπολογίσετε τους δικούς σας προσωπικούς αριθμούς. Αλλιώς, κάνετε ΕΥΡΕΣΗ στην μπάρα που βρίσκεται επάνω από το ΑΡΧΕΙΟ στην Αρχική σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: