Καρμικοί αριθμοί 10, 13, 14, 16, 19

Καρμικός Αριθμός 10

Στην τράπουλα ταρό αντιστοιχεί:
Ο Τροχός της Τύχης της Μεγάλης Αρκάνα, ο οποίος δείχνει ότι αρχίζει ένας νέος κύκλος τύχης.

Αντιπροσωπεύει ένα καλότυχο κάρμα και όχι ένα χρέος που πρέπει να πληρωθεί σε αυτή τη ζωή.

Σημαίνει την καρμική ολοκλήρωση και είναι ο αριθμός της αναγέννησης, δηλαδή το άτομο έχει πληρώσει όλα τα χρέη του και σε αυτή τη ζωή ή την χρονική στιγμή (γιατί μπορεί το 10 να είναι ο αριθμός Ωριμότητας κάποιου ατόμου) είναι ελεύθερο να ξεκινήσει από την αρχή έναν νέο κύκλο.

Σε αυτήν τη ζωή το 10 σου δίνει την ευκαιρία να σταθείς μόνος/η σου και να χρησιμοποιήσεις όλα τα θετικά χαρακτηριστικά των αριθμών από το 1 έως το 9.

Εκφράζει, όλη την ενέργεια του αριθμού 1, δηλαδή μια νέα αρχή, μια περίοδος για να φυτέψουμε νέους σπόρους και να αρχίσουμε ξανά. Η ενέργεια του 0, δίνει την υπόσχεση για νέες δυνατότητες. Χαρακτηριστικά όπως ανεξαρτησία, αποφασιστικότητα, επινοητικότητα, καινοτομία, θέληση και ηγετικές ικανότητες, θα είναι εργαλεία ολοκλήρωσης και θα συμβάλλουν στην νίκη ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Θεωρείται τυχερός και καλότυχος αριθμός.

Καρμικός αριθμός 13/4

Ο αριθμός αυτός, αναλύεται σε 1, που δηλώνει κατάχρηση, εγωκεντρισμό και προσωπικό όφελος ή έλλειψη κάποιων ιδιοτήτων ή χαρακτηριστικών σε προηγούμενη ζωή. Το 3 προσδιορίζει το είδος και την ποιότητα των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που καταχράστηκαν. Στην περίπτωση αυτή, η έλλειψη των θετικών χαρακτηριστικών του 3 ή αλλιώς η κατάχρηση των αρνητικών του, δημιούργησαν ένα χρέος, που πρέπει να διορθωθεί σε αυτήν την ζωή, ώστε να μπορέσει να ζήσει το άτομο ισορροπημένα, κάνοντας χρήση των θετικών χαρακτηριστικών των αριθμών 4 κυρίως και του 3 δευτερευόντως. Ο διασκορπισμός της ενέργειας σε πολλά πράγματα, η υπέρμετρη χρήση του λόγου με επικριτικό τρόπο-σκληρότητα και η ανάγκη για διασκέδαση και καθόλου δουλειά, η κατάχρηση της ελευθερίας, δημιούργησαν το χρέος.

Σε αυτή τη ζωή, το άτομο, χρησιμοποιώντας τις θετικές δυνάμεις του 4, δηλαδή την πρακτικότητα, την πειθαρχία, την σκληρή δουλειά, την δέσμευση, την εγκράτεια και την ακεραιότητα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πορεία του στη ζωή και να χτίσει το μέλλον του σταθερά και υπεύθυνα. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ενδέχεται να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου θα θέλει να αποφύγει ή να παρακάμψει δραστηριότητες, χρονοδιαγράμματα, κανόνες, όμως η πιο ενδεδειγμένη συμπεριφορά για να ωφεληθεί θα είναι να ακολουθήσει τα θετικά του 3 (το ταλέντο στον λόγο, την δημιουργικότητα, την αισιοδοξία) και του 4 (συστηματικότητα, τάξη και λογική), ώστε να μην ξανακάνει τα λάθη που έκανε παλαιότερα. Μόνο έτσι θα έχει ισορροπία στη ζωή του και θα καταφέρει να ανυψώσει τη ζωή του σε άλλο επίπεδο.

Όσον αφορά στις σχέσεις, θα πρέπει να ενσωματώσει στην συμπεριφορά του ταυτόχρονα τις αρχές του 4, όπως αφοσίωση και σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, αλλά και τα θετικά του 3, όπως ζωντάνια, κέφι και χαρά. Είναι λογικό πως κατά τη διάρκεια της ζωής, όπως όλοι οι άνθρωποι μέχρι να μάθουν και να ωριμάσουν, μπορεί να εμφανίσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του 4 (ακαμψία ή δογματισμό).

*Διαβάστε τους αριθμούς 3 και 4, για να έχετε πληρέστερη εικόνα των θετικών και αρνητικών χαρακτηριστικών τους.

Καρμικός αριθμός 14/5

Ο αριθμός αυτός, αναλύεται σε 1, που δηλώνει κατάχρηση, εγωκεντρισμό και προσωπικό όφελος ή έλλειψη κάποιων ιδιοτήτων ή χαρακτηριστικών σε προηγούμενη ζωή. Το 4 προσδιορίζει το είδος και την ποιότητα των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που καταχράστηκαν. Στην περίπτωση αυτή, η έλλειψη των θετικών χαρακτηριστικών του 4 ή αλλιώς η κατάχρηση των αρνητικών του, δημιούργησαν ένα χρέος, που πρέπει να διορθώσουμε σε αυτήν την ζωή, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε ισορροπημένα, κάνοντας χρήση των θετικών χαρακτηριστικών των αριθμών 5 κυρίως και του 4 δευτερευόντως. Η ακαμψία, ο δογματισμός, η επιφυλακτικότητα, η αναξιοπιστία και η έλλειψη υπευθυνότητας, ο κακός προγραμματισμός και η έλλειψη επιμονής στην ολοκλήρωση ενός έργου, δημιούργησαν το χρέος.

Σε αυτή τη ζωή, το άτομο, χρησιμοποιώντας τις θετικές δυνάμεις του 5 (αγάπη για την ελευθερία, τις αλλαγές, τα ταξίδια, την ποικιλία κ.ά.) με μέτρο, πειθαρχία, πρακτικότητα, εγκράτεια και ακεραιότητα από το 4, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πορεία του στη ζωή και να χτίσει το μέλλον του δρώντας και ρισκάροντας όσο πρέπει, ώστε να εξασφαλίζει την προοδευτικότητα που επιθυμεί, χωρίς όμως να επαναστατεί στους κανόνες ή να είναι ριψοκίνδυνο. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ενδέχεται να επαναστατήσει, να ρισκάρει περισσότερο από όσο χρειάζεται και να έρθει αντιμέτωπο με καταστάσεις που θα του υπενθυμίσουν τα παλιά του λάθη. Κατά συνέπεια, θα ωφεληθεί αν σκέφτεται προτού δράσει, αν ενεργεί με μετριοπάθεια, αν έχει στόχους που θα ολοκληρώνει συστηματικά. Έτσι, ακολουθώντας τα θετικά του 4 και του 5, θα μπορέσει να έχει την απαραίτητη ισορροπία και να μαγνητίσει στη ζωή του γεγονότα και καταστάσεις που προσδοκεί.

Όσον αφορά στις σχέσεις, θα πρέπει να ενσωματώσει στην συμπεριφορά του ταυτόχρονα τις αρχές του 5, όπως προσαρμοστικότητα, ανάγκη για ελευθερία, ζωντάνια και διασκέδαση, αλλά και τα θετικά του 4, όπως διάρκεια στις σχέσεις, σταθερότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.  Είναι λογικό πως στη διάρκεια της ζωής, όπως όλοι οι άνθρωποι μέχρι να μάθουν και να ωριμάσουν μπορεί να εμφανίσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του 5 (έλλειψη πειθαρχίας, αστάθεια, υπέρμετρη κατανάλωση φαγητού ή ποτού), όμως η συνειδητοποίηση, η διαύγεια και η επίγνωση των συνεπειών είναι δυνατόν να το προφυλάξουν.

*Διαβάστε τους αριθμούς 4 και 5 για να έχετε πληρέστερη εικόνα των θετικών και αρνητικών χαρακτηριστικών τους.

Καρμικός αριθμός 16/7

Ο αριθμός αυτός, αναλύεται σε 1, που δηλώνει κατάχρηση, εγωκεντρισμό και προσωπικό όφελος ή έλλειψη κάποιων ιδιοτήτων ή χαρακτηριστικών σε προηγούμενη ζωή. Το 6 προσδιορίζει το είδος και την ποιότητα των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που καταχράστηκαν. Στην περίπτωση αυτή, η έλλειψη των θετικών χαρακτηριστικών του 6 ή αλλιώς η κατάχρηση των αρνητικών του, δημιούργησαν ένα χρέος, που πρέπει να διορθώσουμε σε αυτήν την ζωή, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε ισορροπημένα, κάνοντας χρήση των θετικών χαρακτηριστικών των αριθμών 7 κυρίως και του 6 δευτερευόντως. Η κακή χρήση της αγάπης, η έλλειψη υπευθυνότητας σε δεσμεύσεις (π.χ. παράνομοι δεσμοί) και η ανισορροπία σε θέματα σχέσεων δημιούργησαν το χρέος.

Σε αυτή τη ζωή, το άτομο, χρησιμοποιώντας τις θετικές δυνάμεις του 7 (σοφία, αναλυτικότητα, πνευματικότητα, διαίσθηση, απομόνωση με σκοπό την έρευνα) με την αλήθεια, την τιμιότητα, την ευγένεια και την ανάγκη για αρμονία από το 6, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πορεία του στη ζωή και να χτίσει το μέλλον του λαμβάνοντας υπόψη του και τους άλλους, την ανάγκη της ειρηνικής συνύπαρξης στις σχέσεις του, αλλά και την αποστασιοποίηση όχι από αδιαφορία, αλλά γιατί έχει ιδιαίτερη ανάγκη από προσωπική μοναξιά το άτομο αυτό. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ενδέχεται να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου η δυσκολία προσέγγισής του από τους άλλους, θα οδηγεί σε απώλεια ανθρώπων ή ένα συμβολικό γκρέμισμα καταστάσεων στη ζωή του. Θα ωφεληθεί γνωρίζοντας πως αυτό που τώρα χτίζει, σε αυτή τη ζωή είναι πολύ πιο αληθινό, ανιδιοτελές και πνευματικό από ότι ήταν έως τώρα. Κατανοώντας τις ανώτερες αρχές της ζωής, ζώντας με ταπεινοφροσύνη και λιγότερο εγωισμό χτίζετε μια ζωή καλύτερη, που δεν θα σας αποξενώσει από τον κόσμο, ούτε θα σας εγκλωβίσει στην μοναξιά.

Όσον αφορά στις σχέσεις, η πνευματική αναγέννηση του εαυτού βοηθά στο να εγκαθιδρύσει ξανά στη ζωή τις αρχές του 6, όπως την ουσία της αγάπης και της αφοσίωσης σε πνευματικές αξίες αλλά και τα θετικά του 7, όπως σχέσεις με νόημα και βάθος.  Είναι λογικό πως στη διάρκεια της ζωής, όπως όλοι οι άνθρωποι μέχρι να μάθουν και να ωριμάσουν, μπορεί να εμφανίσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του 7 (απόμακρος, με δυσκολία στις σχέσεις, ξαφνικές απώλειες) όμως η συνειδητοποίηση, η διαύγεια και η επίγνωση των συνεπειών είναι δυνατόν να το προφυλάξουν.

*Διαβάστε τους αριθμούς 6 και 7 για να έχετε πληρέστερη εικόνα των θετικών και αρνητικών χαρακτηριστικών τους.

Καρμικός αριθμός 19/1

Ο αριθμός αυτός, αναλύεται σε 1, που δηλώνει κατάχρηση, εγωκεντρισμό και προσωπικό όφελος ή έλλειψη κάποιων ιδιοτήτων ή χαρακτηριστικών σε προηγούμενη ζωή. Το 9 προσδιορίζει το είδος και την ποιότητα των ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που καταχράστηκαν. Στην περίπτωση αυτή, η έλλειψη των θετικών χαρακτηριστικών του 9 ή αλλιώς η κατάχρηση των αρνητικών του, δημιούργησαν ένα χρέος, που πρέπει να διορθώσουμε σε αυτήν την ζωή, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε ισορροπημένα, κάνοντας χρήση των θετικών χαρακτηριστικών των αριθμών 1 κυρίως και του 9 δευτερευόντως. Η ιδιοτελής χρήση της δύναμης, της πνευματικής γνώσης, η απληστία και η σκληρότητα προς τους άλλους δημιούργησαν το χρέος.

Σε αυτή τη ζωή, το άτομο, χρησιμοποιώντας τις θετικές δυνάμεις του 1 (θέληση, ανεξαρτησία, αποφασιστικότητα κ.ά.) με την συμπόνια, την πνευματικότητα, την αδελφοσύνη του 9, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πορεία του στη ζωή και να χτίσει το μέλλον του διαφορετικά, χωρίς να χρειάζεται να είναι απομονωμένος και να αρνείται πεισματικά τη βοήθεια των άλλων. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ενδέχεται να πέσει και να σηκωθεί αρκετές φορές, μένοντας μόνο, μέχρι να καταλάβει και να έρθει αντιμέτωπο με καταστάσεις που θα του υπενθυμίσουν τα παλιά του λάθη. Έτσι, ακολουθώντας τα θετικά του 9 και του 1, θα μπορέσει να έχει την απαραίτητη ισορροπία για να αναπτύξει κατανόηση προς τους άλλους, να είναι λιγότερο εγωιστικό και εξαρτημένο, όμως ταυτόχρονα να έχει πίστη στον εαυτό του και να υποστηρίζει τα δικαιώματά του με αποφασιστικότητα και όχι επιθετικότητα.

Όσον αφορά στις σχέσεις, θα πρέπει να ενσωματώσει στην συμπεριφορά του ταυτόχρονα τις αρετές του 1, όπως ρομαντισμό, χιούμορ, δημιουργικότητα, αλλά και τα θετικά του 9, όπως συγχώρηση, κατανόηση, ευαισθησία.

*Διαβάστε τους αριθμούς 9 και 1 για να έχετε πληρέστερη εικόνα των θετικών και αρνητικών χαρακτηριστικών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: