Οι άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας...

Δεν είναι η φαντασία σας. Οι άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας, τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε και όχι μόνο σε εμπορικές επιγραφές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν συναντήσεις με αυτά τα πλάσματα του παραδείσου. Στις συναντήσεις τους, οι άγγελοι δίνουν επίκαιρα μηνύματα, συνταγές θεραπείας και σωτήριες κινήσεις.

Γιατί οι άγγελοι κυκλώνουν τον πλανήτη μας τόσο πολύ τελευταία; Εν μέρει λόγω των προσευχών μας για ουράνια βοήθεια και εν μέρει γιατί Ο Θεός και οι άγγελοι γνωρίζουν ότι είναι η ώρα εμείς να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τις ζωές μας και τον κόσμο μας. Καθώς προχωράμε στην αλλαγή χιλιετίας, μας βοηθούν να θεραπεύσουμε τις προκλήσεις και ασθένειες που μας αποτρέπουν από το να ζήσουμε στο ύψιστο δυναμικό μας. Είναι εδώ για να μας διδάξουν ότι η αγάπη Του Θεού απαντά όλες τις ερωτήσεις και τις προκλήσεις. Είναι εδώ για να μας θεραπεύσουν από τα αποτελέσματα του φόβου...»

Ζητήστε!


Ο Νόμος της Ελεύθερης Βούλησης λέει ότι οι άγγελοι δεν μπορούν να επέμβουν στη ζωή μας χωρίς τη ρητή μας άδεια. Η μόνη εξαίρεση είναι σε καταστάσεις που απειλούν τη ζωή μας, πριν την ώρα που είναι να φύγουμε.

Δεν χρειάζεται καμία συγκεκριμένης μορφής επίκληση προκειμένου να καλέσετε τους αγγέλους να σας βοηθήσουν. Απλά χρειάζεται να σκεφτείτε, ‘Ά γ γ ε λ ο ι’ κι εκείνοι άμεσα θα ανταποκριθούν.

Εσείς, όπως και όλοι, έχετε δύο ή περισσότερους φύλακες αγγέλους μαζί σας από τη γέννησή σας μέχρι τον θάνατο. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε, να πείτε ή να σκεφτείτε που να κάνει τους αγγέλους σας να φύγουν μακριά σας ή να σας αγαπήσουν λιγότερο. Η αγάπη τους για σας είναι παντοδύναμη και χωρίς όρους!

Doreen Virtue "Θεραπεία Με τη Βοήθεια Των Αγγέλων" (1999) (Απόσπασμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: